Szeptemberben várunk benneteket Nyíregyházán!

Szeretnél otthonosan mozogni az internetes világban, önállóan elkészíteni és kezelni egy weboldalt, internetes tartalmakat készíteni és közzétenni, akkor a Tartalompublikálás az interneten (E-001239/2015/D004) képzésünk neked való! 

Képzésünk során megismered a képek feldolgozásának lehetőségeit, képek vágását, grafikák létrehozását és testre szabását, feliratok készítését!

Sajátítsd el az animációs technikákat, hozz létre figyelemfelkeltő és reprezentatív animációkat, animált reklámgrafikákat. Tanuld meg a dinamikus tartalmak beágyazását online webes felületbe!

www.likeallwebkepzes.hu

 

Fejlessz weboldalt és webáruházat a Szerver oldali alkalmazásfejlesztés, dinamikus és interaktív weboldalak, PHP képzésünkön! Tanulj meg összetett dinamikus weboldalt vagy akár webáruházat készíteni! Tananyagunk magában foglalja a szerver oldali alkalmazásfejlesztést, dinamikus és interaktív weboldalak készítését, valamint a PHP fejlesztést.

Tanuld meg önállóan működtetni weboldalaid szerverét! Hozz létre adatbázisokat tanuld meg használni az XML-t!
Optimalizálnod weboldaladat. Nálunk megtanulod a keresőoptimalizálás, azaz SEO-t is!
www.likeallwebfejlesztokepzes.hu
 
 
Multimédia fejlesztő és Kiadvány szerkesztés képzésünkön elsajátíthatod hogyan állíts össze komplett nyomdai anyagot, hogyan tervezz magabiztosan bannereket, flyereket, logókat, emblémákat! Tervezz egyedi arculatot, változatos grafikai dizájnokat és kreálj interaktív anyagokat !
Hozz létre multimédiás, interaktív weboldalakat, tervezz reklámanyagokat!
Megtanítunk az alap hang- és filmtechnikai műveletekre, videó készítésre, szerkesztésre és az utómunkálatokra is.

www.likeallmultimediafejleszto.hu

Várunk szeretettel képzéseinken!

2018.05.16.

Vissza